انجمن های تخصصی علوم رایانه و هنرهای دیجیتال
ترفندهای 3Ds Max - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی علوم رایانه و هنرهای دیجیتال (https://www.forum.cgaria.com)
+-- انجمن: رایانه (https://www.forum.cgaria.com/forum-236.html)
+--- انجمن: هنرهای دیجیتال (https://www.forum.cgaria.com/forum-29.html)
+---- انجمن: طراحی،انیمیشن و بازی سازی (https://www.forum.cgaria.com/forum-33.html)
+----- انجمن: نرم افزارهای سه بعدی (https://www.forum.cgaria.com/forum-35.html)
+------ انجمن: تری دی استودبو مکس | 3Ds Max (https://www.forum.cgaria.com/forum-79.html)
+------ موضوع: ترفندهای 3Ds Max (/thread-86.html)

صفحه‌ها: 1 2 3

ترفندهای 3Ds Max - Mohsen Omidvar - 23-05-2012

RE: ترفندهای 3Ds Max - Mohsen Omidvar - 23-05-2012

RE: ترفندهای 3Ds Max - Mohsen Omidvar - 23-05-2012

RE: ترفندهای 3Ds Max - gmf_999 - 27-10-2012

سلام
یه مطلب جالب که در نرم افزار تری دی مکس به راحتی میشه طول خط منحنی را انداز گرفت .
برای این کار در کنار خط منحنی یک آبجکت ایجاد میکنیم و از منوی تولز و زیر منوی الاین گزینه اسپیسینگ تولز را انتخاب میکنیم و در منوی باز شده کلید پیک پد را زده و خط منحنی مورد نظرمون را انتخاب میکنیم و مقدار کانت را 2 قرار میدهیم .
حال در کادر جلوی اسپیسینگ عددی را نشان میدهد که انداز طول خط منحنی مورد نظر ما هست .

افزایش سرعت در مدلسازی و رندر - Mohsen Omidvar - 17-08-2013

RE: ترفندهای 3Ds Max - ice reza mousavipour - 23-11-2013

سلام آقای امیدوار
خسته نباشید,میخوام ببینم برای اینکه سیستم رم و پردازش بیشتری به نرم افزار اختصاص بده,اگه برروی real time بذاریم به سیستم فشار نمیاد؟اگه میشه راهنمایی کنید
خیلی ممنونمrose

RE: ترفندهای 3Ds Max - Mohsen Omidvar - 23-11-2013

RE: ترفندهای 3Ds Max - royasafa - 06-01-2014

سلام جناب امیدوار
من یه آشپزخانه رو مدل کردم. خب خیلی OBJECT داخلش گذاشتم. و کار سنگین شده. البته در حین کارکردن روش اصلا هنگ نکرد سیستم و حتی سرعت چرخش کند هم نشد.
ولی وقتی رفتم تنظیمات Radiosity رو انجام دادم قبل از اینکه به رندر برسه وقتی خواستم تنظیمات رو start کنه هنگ میکنه و از نرم افزار بیرون میندازه.
حتی من reflect , refract شیشه ها رو هم برداشتم و نشد. نور ها هم کلا 3 تاس. یکی omni یکی sky یکی هم direct
حتی تعداد ray sample رو روی 10 گذاشتم!!!!! بازم موضع تنظیمات هنگ میکنه. بازم اومدم آبجکت آماده هایی رو که گذاشته بودم رو hidden کردم. بازم نشد!!!!
بی صبرانه منتظر شنیدن جوابتون هستم. اگه بتونین برام میلش کنین که عالی میشه.roseroserose

در ضمن این ترفندهایی که اینجا گفتین رو هیچ جا نمیشه پیدا کرد.... عالــــــــــــیه. مرسیroseroserose من که خیلی ازشون استفاده کردم.

RE: ترفندهای 3Ds Max - Mohsen Omidvar - 06-01-2014

نقل‌قول: سلام جناب امیدوار
من یه آشپزخانه رو مدل کردم. خب خیلی OBJECT داخلش گذاشتم. و کار سنگین شده. البته در حین کارکردن روش اصلا هنگ نکرد سیستم و حتی سرعت چرخش کند هم نشد.
ولی وقتی رفتم تنظیمات Radiosity رو انجام دادم قبل از اینکه به رندر برسه وقتی خواستم تنظیمات رو start کنه هنگ میکنه و از نرم افزار بیرون میندازه.
حتی من reflect , refract شیشه ها رو هم برداشتم و نشد. نور ها هم کلا 3 تاس. یکی omni یکی sky یکی هم direct
حتی تعداد ray sample رو روی 10 گذاشتم!!!!! بازم موضع تنظیمات هنگ میکنه. بازم اومدم آبجکت آماده هایی رو که گذاشته بودم رو hidden کردم. بازم نشد!!!!
بی صبرانه منتظر شنیدن جوابتون هستم. اگه بتونین برام میلش کنین که عالی میشه.roseroserose
در ضمن این ترفندهایی که اینجا گفتین رو هیچ جا نمیشه پیدا کرد.... عالــــــــــــیه. مرسیroseroserose من که خیلی ازشون استفاده کردم.
سلام
لطفا  به موضوع انجمنها دقت کنید و برای سوالاتتون در انجمن تری دی مکس یک موضوع جدید ایجاد کنید و سوالتون رو مطرح کنید
این مشکلی هم که گفتید نیاز به بررسی بیشتر داره گاهی کرش کردن نرم افزار به سنگین بودن محیط ارتباطی نداره و به کرک برنامه برمیگرده
گاهی  تغییر یک گزینه یا یک عدد باعث میشه نرم افزار کرش کنه
لطفا یک موضوع جدید ایجاد کنید و مشکلتون رو مطرح کنید و در صورت امکان اسکرین شات از تنظیمات رندر بزارین تا بیشتر بررسی کنم.
موفق باشید

RE: ترفندهای 3Ds Max - Mohsen Omidvar - 13-01-2014

گاهی وقتها پیش میاد که میخواین فایل تری استودیو مکس رو برای یکی از دوستاتون ایمیل کنین یا بریزین تو فلش مموری و روی سیستم دیگری باهاش کار کنین ،حتما میدونین که مکس قابلیتی داره که میشه تمام فایل رو + تکسچر و متریال و اچ دی ار و .. به صورت یک فایل زیپ zip  در آورد تا وقتی دوستمون ایمیل رو دریافت کرد بتونه فایل ما رو کامل ببینه ... برای اینکار میتونیم از save as / Archive استفاده کنیم ...
خب یکبار فایلتون رو آرشیو(zip) کنین ... فایلتون رو اکسترکت کنین و حالا دوباره انتخاب کنید و با استفاده از winrar یا دیگر نرم افزارهای فشرده ساز اون رو با فرمت rar فشرده کنین ... حالا حجم ها رو با هم مقایسه کنین .. برای ارسال ایمیل rar خیلی بهتره .
فرمت Alembic :
این فرمت از مکس 2016 به بعد اضافه شد ، این فرمت یکی از کم حجم ترین فرمت های نرم افزارهای سه بعدیه .. از این فرمت حتی میتونید به عنوان یک رابط بین نرم افزارهای سه بعدی استفاده کنید ، مثلا انیمیشن رو در هودینی بسازید و خروجی Alembic بگیرید و در مکس ایمپورت کنید.
 ریتوپولوژی در مکس :
یه پلن با سگمنت بالا(خعلی هم بالا نرین ) بسازین ..بعد ریبونRibbon رو فعال کنین(با کلیک راست روی menu bar )
پلن رو ادیت پلی کنین ... یک edge اج رو انتخاب کنین(انتخاب کن دیگه چرا انتخاب نمیکنی) ، روی فلش کنارPolygon Modeling کلیک کنین وGenerate Topology رو انتخاب کنید و حالتهای مختلف کاشی،آجر،لانه زنبور و ... رو انتخاب کنید .

روشی برای رندر سریعتر و اجرای روان تر نرم افزارهای سه بعدی ساز :

با استفاده از نرم افزار رایگان Razer Game Booster  میتونین سرعت رندر و سرعت اجرای بازی ها رو تا حد زیادی افزایش بدین.
این نرم افزار برای اجرای بهتر بازی ها ساخته شده اما برای رندر و اجرای بهتر نرم افزارهای سه بعدی هم کاربرد داره.
بعد از نصب  ، نرم افزار تری دی مکس یا نرم افزارهای دیگه رو به عنوان بازی به لیست بازی ها اضافه کنین.
در تب Utilities می توانید پردازش ها و نرم افزارهای در حال اجرا در سیستم خود را مشاهده نمایید با انتخاب آنها و کلیک بر روی Boost now می توانید پردازشها را بهینه کنید.
حالا به تب Games بروید و نرم افزار تری دی مکس را اجرا کنید.
پردازشها و نرم افزارهای دیگر که در  تب Utilities علامت زدید به صورت موقت غیر فعال می شوند و این باعث افزایش سرعت اجرای تری دی مکس و رندر در نرم افزار می شود.
بعد از خروج از نرم افزار پردازشها به حالت قبل بر میگردند.

RE: ترفندهای 3Ds Max - meysam - 29-08-2014

سلام. اول از همه ممنون از سایت خوبتون و کمک های بی دریغ دوستان.
چه جوری میشه 1 فلش مموری که به رم تبدیل کردم برای مکس استفاده کنم. تا مکس به جای رم اصلی کامپیوتر از فلش رم شده استفاده کنه. آیا این کاربهترمیکنه سرعت رندر رو؟؟؟؟
ممنون

RE: ترفندهای 3Ds Max - Mohsen Omidvar - 29-08-2014